Yüreğinize sağlık

Trabzonspor iki kez ayağına gelen liderlik fırsatını bu kez kaçırmamak için çıktı Fenerbahçe maçına. Geçen sezon iki maçta alınan yenilgiler akıllarda...

Trabzonspor iki kez ayağına gelen liderlik fırsatını bu kez kaçırmamak için çıktı Fenerbahçe maçına. Geçen sezon iki maçta alınan yenilgiler akıllarda iken müthiş atmosferin yarattığı etkinin içinde Fenerbahçe’nin maça golle başlaması Trabzonspor’u gerdi. Erken gol ile dengesi bozulan Trabzonspor, Kim’in atılmasıyla ve ardından Bakasetas’ın frikik golünün gelmesi ile ipleri tamamen eline aldı. Artık maçta her şey Trabzonspor’un istediği gibi giderken, Nwakaeme, Denswil ve Bruno Peres’in art arda sakatlanıp çıkması Fenerbahçe’nin tamamen kapanarak pozisyon fırsatı vermemesi giderek gerginliği arttırdı. Burada Cornelius sahneye çıktı ve kazandırdığı penaltı ile her şeyi değiştirdi. Bakasetas galibiyeti perçinlerken, Yusuf Sarı son noktayı koydu ve güzel bir derbi galibiyeti geldi.

Trabzonspor için bu maç sadece üç puan ya da liderlik anlamından öte bir sonuç. Çünkü dün akşam Akyazı’daki atmosfer bir devin uyanışını işaret ediyor. Trabzonspor futbolcusundan teknik kadrosuna, yönetiminden camiasının her parçasına kadar şampiyonluk için kenetlenmiş. Maç sonundaki sevinçteki görüntü bunun en güzel mesajı. Tabi ki aksaklıklar var ama Trabzonspor hiçbir maçta pes etmiyor ve sonuna kadar kazanmak için savaşıyor. Bu ruh çok önemli. İnanıyorum ki bu ruh ve dün akşam Akyazı’da ki hedefe inanmış kadro Trabzonspor’u hedefine taşıyacaktır. Asla rehavete izin vermeden, eksikleri düzeltip daha iyi olarak bu yolda yürümeliyiz. Tabi ki uzun aradan sonra bu şehrin böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Emeği geçenlere teşekkürler.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler