YENİ TRABZON BELEDİYE BAŞKANLARININ İŞLERİ ÇOK ZOR

Sonuca baştan başlayalım ey gerçek Trabzonlular! Trabzon’un hâlinden ancak Trabzon âşıkları anlar. Yeni belediye başkanlarının işleri çok zor. Zira şi...

Sonuca baştan başlayalım ey gerçek Trabzonlular! Trabzon’un hâlinden ancak Trabzon âşıkları anlar. Yeni belediye başkanlarının işleri çok zor. Zira şimdiye dek şehre bakıldı çok varoş ve hor. Biz denizciler hep denizsiz ve gölsüz ördeğe döndük.

Hatta, balık adamlar olmuştuk; kurbağaya döndük. Limanımız, kayığımız yok Akyazı sahilinde. Yeni başkanlar nasıl yaparlar seçildiklerinde? Şu trafik, sokak işgalleri nasıl düzeltilecek? Trabzon'un mevcut madenleri nasıl işletilecek? Çarşı Camii esnafın dürüstlüğüne ödüldür. Trabzon Valisi Osman Paşa yaptırdığı, malumdur.

Okullara belediyecilik dersi koydurtmalı. Eski Trabzon Lisesinde vardı, örnek alınmalı. Bu hurdalıklar, bu mezbelelikler yok olacak mı? Kültür kurulları, kent konseyleri çalışacak mı? Belediye başkanlarıyla âcil buluşma var mı? Yoksa eskisi gibi elçimiz eski yalanlar mı? Trabzon'un 61 projesi tamamen lafta kaldı. Gerçeği Yüce Allah bilir ama halk aldatıldı. Trabzon'un sorunları ilmen çözülebilecek mi? Trabzon'un aslına rücu'u görülebilecek mi? Trabzon'a Lâzım fabrikalar kurulabilecek mi? Bir Kültür Sarayı eseri yapılabilecek mi? Demir yolu ve hızlı tren getirilebilecek mi? Yoksa yine oyu alıp da geçiştirilecek mi? Trabzon yeniden tamamen güzelleştirilecek mi? Şehirciliği her çağda örnek gösterilecek mi?

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Yazıcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler