Anneler Günü'nde Burçlara Göre En Güzel Takı Hediyeleri

Anneler Günü için en trend hediyelerin başında, kuşkusuz takılar geliyor. Geniş ürün çeşidi sunan takı modelleri içinde küpeler, kolyeler, bileklikler...

Anneler Günü için en trend hediyelerin başında, kuşkusuz takılar geliyor. Geniş ürün çeşidi sunan takı modelleri içinde küpeler, kolyeler, bileklikler sayılabiliyor. Astrolojiye meraklı annelere hediye alırken hangi takılar seçilmeli sizler için araştırdık.

Anneler Günü’nde Hediye Seçimi

Anneler Günü için hediye seçmek isteyenler birçok kıstası göz önünde bulunduruyor. Kadınların yaşı, hobileri, merakları hediyelere referans görülüyor. Her zevke, bütçeye ve tarza uygun takılar bulunabildiği için birçok kişi annelere takı armağan etmeyi tercih ediyor. Astrolojiye meraklı olan, burcuna göre yaşamında yol haritasını belirleyen kadınlara özel hediye seçme rehberimiz sizlerle. Siz de annenize burcuna göre armağan alabilirsiniz.

Burçlara Göre En Güzel Anneler Günü Takıları

  • Koç Burcu Annelere Hediye: Lükse meraklı koç kadınlarına değerli taşlı altın kolye ve yüzükler armağan edebilirsiniz. Koç burcunun doğal taşları arasında ametist, hematit ve yakut sayılıyor. Özellikle bu taşları bulunduran takılara bakabilirsiniz.
  • Boğa Burcu Anneye Takı: Boğa burçlarının uğurlu taşları arasında zümrüt ve turkuaz sayılıyor. Evde vakit geçirmeyi seven, rahatına düşkün, hayattan zevk almayı bilen boğalara, günlük hayatta kullanabilecekleri takılar seçebilirsiniz.
  • İkizler Annelere Takılar: Yeşim ve akik taşları, ikizleri sembolize ediyor. Kararsızlıkları ile ünlü ikizler kadınlarına alınabilecek en risksiz takılar, takı setleri oluyor. Dilediği zaman bir parçasını takabileceği tam bir set alarak, ikizler anneleri mutlu edebilirsiniz.
  • Yengeç Annelere Anneler Günü Hediyesi: Romantik yengeçler için inci takımlar birebir. Üzerinde gerçek inci bulunduran gümüş veya altın takılarla onları mutluluktan ağlatacağınıza emin olabilirsiniz.
  • Aslan Burçlarına Anneler Günü Hediyesi: Gösterişi seven aslan annelere, ihtişamlı takılar, avize küpeler, tek taş yüzükler seçebilirsiniz. Kehribar ve topaz taşlardan yapılan büyük takılarla onların Anneler Günü’nü unutulmaz kılmanız mümkün.
  • Başak Burcu Annelere Armağan: Sitrin ve zirkon taşlar, başak burçları için öneriliyor. Simetri ve düzen meraklarıyla bilinen başak kadınlarına su yolu bileklik seçebilir, sıralı zirkon taşlarla onları gülümsetebilirsiniz.
  • Terazi Burçlarına Hediye: Kurulan bağlar ve uzun süreli ilişkiler ile tanınan terazi anneler için anne bebek temalı kolyeler mükemmel bir seçim. Onlara çocuklarıyla olan bağı anımsatacak tematik takılardan daha güzel bir hediye olamaz.
  • Akrep Burcu Anneye Hediye: Obsidyen ve lal taşları, akrep burcu kadınların huzurlu hissetmesine yardımcı oluyor. Onlara yaşamlarında ruhani destek sağlayacak taşları seçebilir, zarif takılardan yana tercihinizi kullanabilirsiniz.
  • Yay Burçlarına Sürpriz Hediye: Doğallığa ve özgürlüğe düşkünlükleri ile tanınan yay kadınlarına halhallar alabilirsiniz. Altın veya gümüşten yapılan, etnik modeller tam onlara göre.
  • Oğlak Annelere Hediye: Oniks taşın karizmatik duruşu, adeta oğlakları betimliyor. Oğlak burcu anneye, sade görünümlü altın bileklik almak da bir diğer seçenek oluyor.
  • Kova Burcu Kadınlara Anneler Günü Armağanı: Sıra dışı hediyeler, uzay temalı modeller, beyaz altın takılar, kova kadınlar için tasarlanıyor. Onlar için minimalist tasarımlar tercih edebilir, geometrik formdaki takıları hediye edebilirsiniz.
  • Balık Burcuna Özel Hediye: Romantizmi doruklarında yaşayan balık burcu kadınları için mercan taşı takılar öneriliyor. Doğal görünümü ve kırmızının cazibesiyle kendine hayran bırakan taşı özellikle bohem takılarda görebilirsiniz.

Annenizin burcunu bilmiyorsanız doğum tarihini öğrenebilir ve burcuna bakabilirsiniz. Eğer doğum saatini biliyorsanız hediye seçerken yükselen burcuna ulaşabilir, o burç için verilen tavsiyeleri de hediye alımı sırasında değerlendirebilirsiniz. Anneler Günü’nde annenize takı alırken en sevdiği takıları ölçü için referans alabilirsiniz. Özellikle yüzük alırken ölçü bilmek büyük kolaylık sağlıyor. Hediyelerinizi verirken annenize ne kadar özel olduğunu anlatacak cümleler söyleyebilir, Anneler Günü’nü anılarla süsleyebilirsiniz.

14 Nis 2021 - 16:12 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.