UYGULADIĞI DOĞRU BİR KARARDI

Bundan sonra oynayacağı her maç Trabzonspor için prestij maçı olacaktır. Çünkü şampiyon olunmuş. Ligde çok büyük bir beklentisi kalmamış bir takım Tra...

Bundan sonra oynayacağı her maç Trabzonspor için prestij maçı olacaktır. Çünkü şampiyon olunmuş. Ligde çok büyük bir beklentisi kalmamış bir takım Trabzonspor… Tek hedef kaldı oda Türkiye Kupası… O nedenle Hatay maçına da prestij maçı olarak baktım. Abdullah hocanın Hatay karşısında sahaya sürdüğü on bir bizler tarafından beklenmeyen bir 11 oldu.

Hadi, ‘şampiyon olundu. K adroda iki üç oyuncu değişir, farklı bir kadro çıkar’ beklentisi içerisinde olduk ama gördüğümüz kadroda iki üç değişikliği bırakın epeyce bir değişiklik yapmıştı Abdullah hoca…

Bana göre doğru olanı yaptı. En azından hoca, kupa için bir kaç oyuncuyu dinlendirme şansı buldu. En azından hoca birkaç oyuncuya verdiği fırsatla o oyuncuları görme şansı oldu.. Bu konuda hocayı eleştirmek haksızlık olur diye düşünüyorum. Ancak şans bulan oyuncularında sahada gösterdikleri performanslarına baktığınızda, iyi olmadıklarını da söyleyebilirim.

İki takım da açık bir futbol ortaya koydular. İki takımda futbolu güzelleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. İki takımda hedefi sahadan galibiyetle ayrılmaktı. Trabzonspor, Hatayspor maçı öyle bir maç oldu ki, top bir o kalede bir bu kaledeydi. Gol pozisyonu bol olan bir maçtı. Eğer ki iki takımında forvet oyuncuları biraz becerikli olabilselerdi, maç çok gollü bitebilirdi. Neticesinde güzel bir maç oldu.

İki takımı da kutluyorum, açık futbol oynadıkları için….

Hataysporlu futbolcuları şampiyonu alkışlayarak karşılaması, Hatayspor taraftarınında Trabzonsporlu taraftarla maç izlemek isteyerek, tribünde güzel bir görüntü oluşturmaları nedeniyle de ayrıca kutluyorum. Bunlar güzel şeyler. İyi bak Ali Koç.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler