Yeni Kuzeyin Kralı Larsen!

Trabzonspor, genç ve gelecek vaat eden Norveçli oyuncuyu markaja aldı

Yeni Kuzeyin Kralı Larsen!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürerken, geleceğe yatırım için de yoğun bir mesai harcanıyor. Bordo-mavililerin bu çerçevede transfer gündemine aldığı isim Jorgen Strand Larsen. İtalyan basınına göre Trabzonspor yönetimi, Groningen kulübü ve Norveçli yıldız için temaslara başladı. Hollanda ekibi Groningen’in 23 yaşındaki golcü için 5 milyon Euro talep ettiği bordo-mavililerin bu rakamı aşağıya çekmeye çalıştığı belirtildi.

İtalyan basını ayrıca Jorgen Strand Larsen’i transfer etmek isteyen tek kulübün Trabzonspor olmadığını da yazdı. Bologna’nı da Jorgen Strand Larsen ile ilgilendiği yazılırken, Norveçli oyuncu için önümüzdeki günlerin hareketli geçeceğine vurgu yapıldı. Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi faktörü de transferde önemli rol oynayacak. 22 yaşında ki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde 32 maçta forma giydi ve 14 gol kaydetti.

25 Haz 2022 - 17:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.