Uğurcan'ın Maç Sonu Açıklamaları

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır; "Bizim için zor bir maç oldu.

Uğurcan'ın Maç Sonu Açıklamaları
Haber albümü için resme tıklayın

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Bordo mavililer Cornelius'un kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 üstün tamamlayarak rövanş maçı öncesinde avantaj elde etti. Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır; "Bizim için zor bir maç oldu. Geçiş oyunu oynamaya çalıştılar pozisyonlarımız da oldu sonunda Cornelius'un attığı golle kazandık.

Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Adana Demirspor maçı var hafta sonu şimdi ona odaklanacağız. Rahatlamalık bir durum yok, zor maçlar oynadık. Beşiktaş, Antep, Karagümrük olabiliyor bazen. Sezonun sonuna geliyoruz yorgunluklar oluyor. Önümüze bakacağız, Adana maçına hazırlanacağız. Artık oradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz " ifadelerine yer verdi.

19 Nis 2022 - 23:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.