Uğurcan Çakır’dan sert tepki

Maçın hemen ardından verdiği röportajda Kayserispor taraftarına tepki gösteren başarılı kaleci, "Kayserispor takımını tebrik ediyorum ancak sadece tak...

Maçın hemen ardından verdiği röportajda Kayserispor taraftarına tepki gösteren başarılı kaleci, "Kayserispor takımını tebrik ediyorum ancak sadece takımı tebrik ediyorum. Taraftar ellerine ne geçtiyse sahaya attı, şampiyon takım geldi buraya. Böyle olmasını beklemiyorduk. Çirkin görüntüler oldu, ayıp. Bir yerimize bir şey olacak diye korktuk. Kardeş takım diyoruz ama kardeş takım olmaz böyle. Taraftarımıza da sesleniyorum bu yaşananları unutmasınlar. Biz onları böyle ağırlamadık!" ifadelerini kullandı.

10 May 2022 - 23:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Musa Kazım - Ne kardeş takımı Bizede iki futbolcu vardı cidi olarak gerisi boş biz kazandıkça büyük takım oluruz,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:06
01

Osman 61 - Kayseri bizden daha işdahlıydi bunu Trabzonspor önlemini almadı skoru koriyamadı abdullah Hoca kendi kendini ifşa etti tabi senelerden Şampionluk gelince herşey kafada bitti Tatildeğiz Motivasyon kalmadı son 5-6 Macdir istediğmiz futbolu arzulamayadık erken Şampion olalim bitirelim ligi işde bu Düşünce ve Algı bizi yıprattı işin gerceği Sağlıklı bir şekilde oturulup hesap kitap yapilmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:06