Trezeguet için şartlar zorlanıyor!

Trezeguet'ye tavan ücret

Sol kanat transferini bir an önce bitirmek isteyen Trabzonspor , kesenin ağzını açtı. Nwakaeme'nin ayrılığı sonrasında bu mevkideki boşluğu doldurmak için geçen sezonun ikinci yarısında Başakşehir'de 13 maçta 6 gol 4 asistle oynayan Trezeguet'yi gündemine alan Bordo- Mavililer, Mısırlı yıldızın yüksek ücret talebi nedeniyle dondurduğu transferde yeni bir adım attı. Karadeniz ekibinin Trezeguet'ye yıllık ücret ödemesinde yeni bir teklif sunduğu öğrenildi. Bordo-Mavililer'in 27 yaşındaki oyuncuya takım içindeki en yüksek ücreti teklif ettiği ve yıllık 2.2 milyon Euro önerdiği bildirildi.

700 bin Euro'su bonus

Oyuncunun istediği rakama çıkan Bordo-Mavililer'in 2.2 milyon Euro'nun bir kısmını bonus olarak teklif ettiği bildirildi. Takım içinde en yüksek ücreti alan isim olan Hamsik'te olduğu gibi Karadeniz ekibinin, Trezeguet'ye de 1.5 milyon Euro ücret ile birlikte, 700 bin Euro'su bonuslardan oluşan bir paket ilettiği ve cevabı beklemeye geçtiği öğrenildi. Trabzonspor'un, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran İngiltere Premier Lig temsilcisi Aston Villa'yla 3 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmaya yakın olduğu kaydediliyor.

29 Haz 2022 - 11:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Aytuğ - Yaa kardeşim, bu testeremi dezenteremi ismi neyse, ne futbolcuymuş yaa, oynadığı takım küme düştü, alışmış adam küme düşmeye, TS'ye iyi gelmez.?

TS' üstünde bi kara bulut dönüyor hortum çıkacak gibi, bakalım hortum kimi yutacak.?

Forvet arıyorlar, hani nerede süratli adam lazım suratliiii,

*Ali Kemal Denizci'yi, "İskender Gönen'i Hami Mandıralı'ı, hazırlasınlar yeminle ölüsü TS'yi havaya sokar. Sıkı bi antrenman yapsın yeter.

Hamiyede duran top firikik, korner kullandırsınlar takım şaha kalkar ve seyirci rekor üstüne rekor kırar.

Bu yıldızlar ve daha diğer yıldızlar aranmıyormu.?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 11:59