Trezeguet anlaşma tamam!

Trezeguet ile uzun süredir devam ettirdiği görüşmelerinde 1.8 milyon Euro'ya el sıkıştı.

Bordo-Mavililer'e imza attığı günden bu yana 4 senede gösterdiği başarılı performansla, taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Karadeniz temsilcisi, Nijeryalı futbolcunun boşluğunu en kısa sürede doldurmak istiyor. Bu doğrultuda Abdullah Avcı'nın isteği sonrasında ülkemizde Kasımpaşa ve Başakşehir formalarıyla tanıdığımız Trezeguet ismi gündeme gelmişti.

Kolaylık istenecek

Trabzonspor uzun süren görüşmelerin ardından yapılan pazarlıklarda Mısırlı futbolcu ile el sıkıştı. 27 yaşındaki futbolcu ile yıllık 1.8 milyon Euro'ya anlaşan Fırtına, şimdi de gözünü Aston Villa'ya çevirdi. İngiliz ekibiyle de daha önce temaslar kuran Karadeniz temsilcisi, Trezeguet'yle anlaşmalarını koz olarak kullanacak ve bonservis konusunda Aston Villa'dan kolaylık isteyecek.

13 maçta 10 gole katkı

Ada temsilcisi 2019'da yıldız oyuncuyu, Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro'ya transfer etmişti. Geçen sezonun devre arasında da Medipol Başakşehir'e kiralamıştı. Başarılı futbolcu sezon başından bu yana sadece 10 dakika süre bulmasına rağmen, Başakşehir'de çıktığı 13 maçta 6 gol, 4 asistle oynayınca yeniden Türkiye pazarında gözde haline geldi.

21 Haz 2022 - 09:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Son soz - Trezequet trabzonspora gelmeyecek boşuna uğraşıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 09:43