Trazonspor transferinde flaş gelişme!

Bordo-Mavililer, şimdi gözünü Umut Bozok’a çevirdi. Golcü oyuncuya 1 milyon Euro maaş önerilirken, kulübü Lorient’e 2 milyon Euro teklif edildi.

Trazonspor  transferinde flaş gelişme!
Haber albümü için resme tıklayın

Bardhi, Bartra ve Lahtimi ile bombaları peş peşe patlatan Fırtına’nın durmaya hiç niyeti yok. Trabzonspor, şimdi gözünü Umut Bozok’a çevirdi. Golcü oyuncuya 1 milyon Euro maaş önerilirken, kulübü Lorient’e 2 milyon Euro teklif edildi.

Trabzonspor , transfer dönemine hızlı bir giriş yapmıştı. Larsen, Eren, Doğucan ve Trezetguet’yi kadrosuna katıp Denswil’in bonservisini alan Bordo-Mavililer, ardından sessizliğe gömülmüştü. Ancak transfer fırtınası yeniden başladı. Önce Enis Bardhi, ardından Marc Bartra ve Montasser Lahtimi bombaları patladı. Yönetimin durmaya da hiç niyeti yok. Şimdi gözler forvet transferine çevrildi. Trabzonspor, daha önce de girişimlerde bulunduğu Umut Bozok defterini yeniden açtı. Geçen sezonu Kasımpaşa’da kiralık geçiren 25 yaşındaki oyuncu, ligde 38 maçta attığı 20 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Bonservisi Lorient’de bulunan golcü için pazarlıklar bir kez daha başladı.

Bu hafta bitebilir

Yönetim, Lorient ile yaptığı görüşmelerde 2 milyon Euro’luk bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya çok yakın. Daha önce Umut Bozok ile pazarlıklarda ilerleme sağlanamamıştı. Ancak bu kez, 25 yaşındaki forvet de 1 milyon Euro maaş ve bonuslardan oluşan teklife ‘evet’ dedi. Yönetim, bu transferi bitirmek için önemli mesafe katetti. Bu hafta Umut Bozok’un da Trabzon’a gelerek imzayı atması bekleniyor.

16 Ağu 2022 - 09:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.