Trabzonspr'a Sol kanadın yeni ‘Kralı’ geliyor

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı Trezeguet, Türkiye’de hem golleri ve asistleri ile gündem oldu.

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı Trezeguet, Türkiye’de hem golleri ve asistleri ile gündem oldu. Kasımpaşa 2018-19 sezonunda 9 gol 10 asistlik bir performans sergiledikten sonra Avrupa devlerinin radarına giren Trezeguet, bunun ardından Aston Villa’ya 10 milyon euroya transfer oldu. Bu transferin ardından Premier Lig’de boy gösteren ve 58 maçta 8 gol 3 asist yaparken, geçen sezon devre arasında kiralık olarak geldiği Başakşehir’de 13 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 6 kez fileleri havalandırırken 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

02 Tem 2022 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.