Trabzonspor’un kol sponsoru MEKAP’tan büyük fedakarlık

Trabzonspor’un kol sponsoru MEKAP, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupa maçlarında bordo-mavili kulübün menfaati doğrultusunda vazgeçerek fedakarlık...

Trabzonspor’un kol sponsoru MEKAP, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupa maçlarında bordo-mavili kulübün menfaati doğrultusunda vazgeçerek fedakarlık yaptı. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın Forma - Kol sponsoru MEKAP, Avrupa Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki reklam - görünürlük haklarından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda feragat etmişlerdir. Bu duyarlı davranışlarından dolayı şehrimizin markası MEKAP’a ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi. MEKAP’tan yapılan açıklamada ise, “Trabzonspor ile imzaladığımız sponsorluk sözleşmesine göre, parçası olmaktan onur duyduğumuz formadaki yerimizden, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası maçları için, Trabzonspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda feragat ediyoruz. Şehrin takımı şehrin markası” denildi.

19 Ağu 2022 - 10:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.