Trabzonsporlu Uğurcan Çakır: Kazandık ama iyi oynayamadık!

Bordo-Mavililer, İstanbulspor'u 2-0'la geçti, Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır özeleştiri yaptı. Tecrübeli kaleci, "Gol yemeden başladık, kazanarak başladık. İlk maçlar zor olur genelde, kazandık ama iyi oyun yoktu, önümüzdeki haftalar da o da olur" dedi.

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır: Kazandık ama iyi oynayamadık!
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Lig 'in ilk haftasındaki açılış maçında Trabzonspor , İstanbulspor deplasmanında Andreas Cornelius ve Stefano Denswill'in golleriyle 2-0 kazandı ve sezona 3 puanla girdi.

Bordo-Mavililer'in kaptanı Uğurcan Çakır da galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezona 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını söyleyen tecrübeli kaleci, "Yeni sezon herkes için hayırlı olsun. En az sakatlıkla geçen bir sezon olur umarım. Geçen sene çok güzel bir hikaye yazdık. Hocalarımız, takım arkadaşlarımız, şehrimizle beraber... Gururu bambaşkaydı. Önümüzde yeni hedefler var ve bu doğrultuda ilk maçı oynadık. Gol yemeden başladık, kazanarak başladık. İlk maçlar zor olur genelde, kazandık ama iyi oyun yoktu, önümüzdeki haftalar da o da olur" dedi.

'Kopenhag karşısında kalitemizi biliyoruz'

16 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'la oynayacakları maça da değinen Uğurcan, " İlk defa şampiyon olan bir Türk takımı, Play-Off'tan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. Kopenhag bizden önce ligi açtı bu onlar için avantaj olabilir ama biz de kalitemizi biliyoruz.

05 Ağu 2022 - 23:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.