Trabzonspor’lu Dorukhan Toköz'e İtalyan kancası!

Trabzonspor’un geçen sezon kadrosuna kattığı takımın değişmez ismi olan Dorukhan Toköz’e İtalyan kancası!

Trabzonspor’lu Dorukhan Toköz'e İtalyan kancası!
Haber albümü için resme tıklayın

Geçen sezon geldiği Trabzonsporda değişilmez isimlerden olan ve görev verilen her mevkide olağanüstü performanslar gösteren milli oyuncu Dorukhan Tököz için flaş bir iddia ortaya atıldı! Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Trabzonspor formasıyla şampiyon olarak kapatan Dorukhan Toköz'ün Avrupa'ya transferiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah beyazlılarla sözleşme uzatmayıp, Trabzonspor'a imza atan Dorukhan için İtalya'dan talip çıktı.

Trabzonspor ile adı anılan Boyata’ya şok! Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde de İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'nin talip olduğu Dorukhan Toköz'ün transferi uzun süren pazarlıkların ardından gerçekleşmemişti. Dorukhan Toköz'ün transferi için bu kez Trabzonspor ile görüşen Udinese yetkililerinin, Milli futbolcunun transferi için 5 Milyon Euro bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi. Avrupa'da forma giymeyi çok isteyen Dorukhan Toköz'ün takımdan ayrılma ihtimali iyice kuvvetlenirken, iki ekip arasındaki bonservis ücreti pazarlıklarının devam ettiği, bordo mavililerin ücreti yukarıya çekmek istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

08 Ağu 2022 - 13:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

M.BİRİNCİ - Dorukhan kesinlikle satılmamalı.Onun gibi bir oyuncu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 13:29