Trabzonspor’dan servet istedi! İndirim yapması bekleniyor...

Transferde çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve Trezeguet ile Güven Yalçın'ı da kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, genç oyuncunun istediği ücret karşısında şoka uğradı.

Trabzonspor’dan servet istedi! İndirim yapması bekleniyor...
Haber albümü için resme tıklayın

Transferde çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve Trezeguet ile Güven Yalçın'ı da kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, genç oyuncunun istediği ücret karşısında şoka uğradı. Oyuncunun indirime gitmesini bekleyen bordo mavililer, bunun gerçekleşmesi halinde transferi bitirecek...

Transferde şaha kalkan ve son olarak Mısırlı yıldız Trezeguet'yi kadrosuna katan Trabzonspor forvet hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren genç yıldız ile görüşmelere başladı.

TRABZONLULAR ŞAŞIRDI

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da onayıyla Güven Yalçın için transfer çalışmalarına başlayan Karadeniz Fırtınası karşı taraftan beklenmedik bir cevap aldı… Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve şu an boşta olan genç yıldız Trabzonspor'da oynamak için yıllık 30 milyon lira istiyor.

İNDİRİM GELİRSE GÖRÜŞÜLECEK

Bu ücreti çok bulan Trabzonspor görüşmelerini şimdilik askıya aldı ve oyuncunun maaşında indirime gitmesini istedi. Bordo-mavililer, genç golcünün indirime gitmesi halinde görüşmelere yeniden başlayacak. Hem kanatlarda hem de forvette görev yapabilen 23 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Beşiktaş'ta kısıtlı süre bulmasına rağmen ligde 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

20 GOL 7 ASİSTLİK PERFORMANS

2018 yılında 150 bin Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan 23 yaşındaki yıldız, siyah-beyazlılarda 101 maça çıkıp, 20 gol ve 7 asist üretti.

YENİDEN PARLATMAYI HEDEFLİYOR

Bilindiği gibi Trabzonspor geçen sezon Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz'ü kadrosuna kattı. Yıldız oyuncu Abdullah Avcı ile birlikte yeniden yükselişe geçti ve yeniden Milli Takım'a çağrıldı. Trabzonspor, Güven Yalçın'ı da kadrosuna katarak yeniden parlatmayı hedefliyor. Trabzonspor, 23 yaşındaki Güven Yalçın'ın yanı sıra Umut Bozok ve Haji Wright ile de iletişimini sürdürüyor.

01 Tem 2022 - 12:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Kenan - bu oyuncu bize çok fayda vermez. alabiliyorsanız seyirciyi ayağa kaldırabilecek, çok hızlı, yıpratıcı bir forvet alalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:56
02

Alp - Evet, Rüğarın bile yetişemeyeceği forvet lazım.?

Ali Kemal Denizci gibi olmazsada ona yakın bi topçu olmalı.

Hep yardım bunları, bi daha yazayım hani Türkmen TV'de bi Müzikprogram var, Dedeler yadiğarı müzik grubu.

TS işte transferde yaşlılar takımı, yaşlılar geçidi, yaşlılar kulübü gibi oldu oluyor.?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:56