Trabzonspor yıldız isimle yollar ayrılıyor

Trabzonspor 'da kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye yükseldi. Koita, Flavio, Diabate ve Trondsen ile yolların ayrılması beklenirken, yine yabancı ko...

Trabzonspor 'da kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 17'ye yükseldi. Koita, Flavio, Diabate ve Trondsen ile yolların ayrılması beklenirken, yine yabancı kontenjanında yer açabilmek adına bir ismin daha gönderilmesi gündeme geldi.

Bu oyuncunun da geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatan ve lisansı iptal edilip sezon sonu için yeniden anlaşma yapılan Gervinho olduğu öğrenildi.

Bu arada dün başlayan ve 16 Temmuz'da bitecek olan Slovenya kampına Erce Kardeşler, Tronden, İsmail Köybaşı, Abdulkadir Parmak, Flavio, Yunus Mallı, Diabate, Salih Kavrazlı, Enis Destan, Batuhan Kör ve Koita'nın yanı sıra sakatlığı süren Peres götürülmedi

05 Tem 2022 - 10:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.