Trabzonspor, Wright transferinde mutlu sona yakın!

Trabzon, genç yıldızın transferini bitiriyor

Trabzonspor, Wright transferinde mutlu sona yakın!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor, geçen sezon Antalyaspor’da dikkat çekici bir performans ortaya koyan Haji Wright’in transferinde artık detayları görüşüyor. Wright’in bonservisini elinde bulunduran Danimarka ekibi SönderjyskE’nin oyuncunun gelen tekliflerde tercihini Trabzonspor’dan yana kullanması üzerine bordo-mavili takım ile pazarlıklara başladı. Abdullah Avcı’nın transferde kafasındaki plana uyan oyuncular istediği aktarıldı. Trezeguet’nin yanı sıra transferi için çaba harcanan Haji Wright’ın da hızlı oyun planına uygun olduğu vurgulandı.

Trabzonspor, 1 milyon eurodan kapıyı açarken, Danimarka ekibi 2 milyon Euro istediği, anlaşmanın ise 1.7 milyon euroya büyük ölçüde gerçekleştiği ifade edildi. Beşiktaş’ın genç golcüsü Güven Yalçın’ın da transferinde imza aşamasına gelindiği belirtildi.

03 Tem 2022 - 09:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.