Trabzonspor o oyuncuyu istiyor!

Spor Toto Süper Lig'e kayıpsız başlayan Trabzonspor'da hedef taraftarını yeni sezonda mutlu etmek. Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayan Abdul...

Spor Toto Süper Lig'e kayıpsız başlayan Trabzonspor'da hedef taraftarını yeni sezonda mutlu etmek.

Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayan Abdullah Avcı, Visca şoku yaşıyor. Hatayspor karşısında sakatlanarak oyundan çıkan Visca'nın kolu kırıldı. Boşnak oyuncunun sahalara dönüş süresinin uzun olması bordo mavili yönetimi harekete geçirdi. Edin Visca'nın beklemedik sakatlığı planları bozarken, yeri için birçok ismin adı geçiyor.

Abdullah Avcı yönetime özellikle yerli statüsünde kullanabileceği isimleri iletti. Fotomaç'ın haberine göre Bordo mavililer Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca'yı listesine aldı. Türk Milli Takım forması giyen Efecan, Trabzonspor'da forma giymek gurur verir ifadelerini kullanmıştı.

Efecan, "Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynamak benim için gurur kaynağı olur" açıklamalarında bulunmuştu. 32 yaşındaki Efecan Karaca'nın Alanyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Efecan Karaca 10 sezondur Alanyaspor formasını terletiyor. Alanyaspor formasını 309 kez giyen Efecan, Akdeniz ekibine 32 gol katkısı sağladı. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Kartalspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Sarıyer ve Alanyaspor formalarını giydi. Efecan 2019 yılında ilk kez Milli Takım forması giydi. Milli formayı 8 kez giyen tecbürebeli futbolcu 1 gol attı.

15 Ağu 2022 - 11:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

gökhan yetim - yahu yeteri kadar yaşlı adam zaten kadroda mevcut bir yenisini eklemek bize ne kazandıracak illa sağ kanat alınacak sa alt yapımızla vünüp duruyoruz alın oradan oynarsa ne ala oynayamaz sa efecan karacadan daha iyisini bu kadronun içinden de çıkaramıyorsak yazıklar olsun bize.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 11:55