Trabzonspor Marc Bartra'nın alacağı maaşı duyurdu!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-mavililer sağ stoper bölgesi için İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'de forma giyen Marc Bartra ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcunun Karadeniz devinden alacağı maaşı ise İspanyollar duyurdu.

Trabzonspor, 31 yaşındaki stoper Marc Bartra'yı kadrosuna katmaya çok yakın... Bordo-mavililer, İspanyol oyuncunun kendisi ve kulübü Real Betis ile anlaşmaya vardı. İspanyol ekibiyle Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Bartra, Trabzon'un yolunu tutacak.

Transferde ısrarcı olan oyuncunun menajerleriyle yoğun bir pazarlık sürecine giren Trabzonspor oyuncuya maaşının yanı sıra ekstra olarak Şampiyonlar Ligi bonusu vereceğini ifade etti. Oyuncu cephesi de Trabzonspor'dan ekstra olarak belirli bir maça çıkma karşılığında bonus istedi.

31 yaşındaki futbolcunun menajeri de gelişmeler sonrasında, "Kesin diyemem ama görünüşe göre cuma günü Trabzon'a geleceğiz" açıklamasını yaptı.

İSPANYOLLAR DUYURDU

İspanya basınında yer alan haberde, Bartra'nın Trabzonspor'dan alacağı maaş duyuruldu. Marca'da yer alan haberde, Fırtına Bartra'ya bonuslarla birlikte yıllık 3 milyon Euro ödeyecek.

KUPA CANAVARI

Önemli bir yıldızı kadrosuna katmayan hazırlanan Bordo-Mavililer adeta bir kupa koleksiyonerini renklerine bağlayacak. Kariyerinde Barcelona, Borussia Dortmund ve Real Betis formaları giyen Bartra, 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 İspanya La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 3 İspanya Kupası ve 1 Almanya Kupası kazandı.

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

Espanyol alt yapısından çıkmasının ardından Katalan devi Barcelona'ya geçen ve La Masia'nın yetiştirdiği cevherlerden biri olan Marc Bartra, 2016 yılında Dortmund'a transfer olmuş, 2018'de ise 10.5 milyon euroya ülkesinin takımlarından Real Betis ile ikinci La Liga kariyerine başlamıştı. 31 yaşındaki stoper 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 İspanya La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 3 İspanya Kupası ve 1 Almanya Kupası kazandı.

12 Ağu 2022 - 09:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Yılmaz - Büyük başarı diye yuttur..31 yaşındaki adama 4 milyon auro bonservis, 3 milyon auro maaş ver..Yazık..Allah bilir 4 yıllıkta anlaşmıştırlar..O takımda Uğurcan,Abdulkadir aldıkları paraya oynar mı..Gavura auroları ver kendi evladın Türk'e verme..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 09:44
02

Oflu - 4 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro maaş mı? biz nasıl bir kulübüz anlamakta zorlanıyorum. sattığımız oyuncuların da, aldığımız oyuncuların da maaşlarını biz ödüyoruz. tabi ki bu durumda kulüp batar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 09:44
01

Ali Fuat - yavaş yavaş batmaya doğru ilerliyoruz. edgar ile neden anlaşılmıyor. bizim sistemin kilit oyuncusu. o sakatlandıktan sonra top oynayamadı takım...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 09:44