Trabzonspor hayali gerçek oldu!

Hacıalioğlu, hayalinin Trabzonspor'un stadında piyano çalmak olduğunu söylemişti

38 yıl sonra Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor, bu başarıyı doyasıya kutluyor. Fırtına, cumartesi günü Akyazı'da muhteşem bir törenle kupayı kaldırdı.Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında Viyana'da yaşayan ünlü piyanist Nazlı Hacıalioğlu da sahneye çıktı.

Sabah'a konuşan Hacıalioğlu, hayalinin Trabzonspor'un stadında piyano çalmak olduğunu söylemişti. Bu sözlerinin ardından kulüpten davet alan piyanist, önceki gün statta da konser verdi.Hacialioğlu, "Çok önemli salonlarda, kalabalık topluluklara konser verdim.Hiçbirinde, Trabzonspor taraftarının önündeki kadar heyecanlanmamıştım.Bu bambaşka bir duyguydu.

Taraflar harika, ambiyans muhteşemdi.Benim için çok büyük bir gurur ve mutluluk oldu.

16 May 2022 - 12:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.