Trabzonspor'dan Orta Sahaya Transfer Hamlesi!

Sezona galibiyetle başlayan Trabzonspor'da tranfser hareketliliği devam ediyor. Orta sahaya yabancı transeri yapmak isteyen Abdullah Avcı 3 yıldızı gözüne kestirdi. Trabzonspor, Galatasaray'ın eski yıldızı olan futbolcu ile görüşmeye başladı.

Trabzonspor'dan Orta Sahaya Transfer Hamlesi!
Haber albümü için resme tıklayın

Hem orta saha hem de stoperde görev yapan Avusturyalı yıldızın bonservisi elinde ve Avrupa’dan pek çok talibi bulunuyor.

AVCI'NIN KESİN KARARI BEKLENİYOR

Son teklifini ileten Bordo- Mavililer beklemeye geçerken, menajerler tarafından önerilen Xeka konusunda Abdullah Avcı’nın kesin kararı bekleniyor.

TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Geçtiğimiz sezon Lille forması giyen ve Grillitsch gibi bonservisi elinde bulunan Portekizli yıldızın, sosyal medyadan Trabzonspor’la ilgili bazı paylaşımları beğenmesi taraftarları heyecanlandırdı.

LEMINA'NIN KONTRATI VAR

Gündeme gelen yeni isim ise Mario Lemina. Daha önce Galatasaray forması giyen 28 yaşındaki Gabonlu oyuncunun, Nice kulübüyle 2024’e kadar kontratı bulunuyor. Orta sahada 6 ve 8 numara olarak görev yapan Lemina, geçtiğimiz sezon Ligue 1’de 32 maça çıkarken, 2 gol attı.

TRABZONSPOR, 3. KEZ MASADA

Grillitsch için daha önce yaptığı 2 görüşmeden sonuç alamayan Trabzonspor, 3. kez masada. Menajerler tarafından Karadeniz ekibine önerilen 27 yaşındaki Xeka’nın bonservisi elinde bulunuyor. 28 yaşındaki Lemina, geçtiğimiz sezon başında Nice’e 5.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

(Fanatik)

07 Ağu 2022 - 17:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.