Trabzonspor'dan Hamle! O Görüşme Durduruldu

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Flavio'da sıcak bir gelişme yaşandı.Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Flavio, Giresunspor...

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Flavio'da sıcak bir gelişme yaşandı.Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Flavio, Giresunspor ile görüşmelere başlamıştı. Yine maaşının bir bölümünü karşılamayı garanti eden Giresunspor bu transferi kısa sürede noktalamak istiyordu.

Futbolcunun menajeri Türkiye'ye gelip Giresunspor ile görüşme yapsa da Trabzonspor Kulübü'nden flaş bir karar geldi. Flavio'nun Giresunspor'a transfer olmasını isteyen Trabzonspor karar değişikliğine giderek transferi durdurma kararı aldı.

Bordo Mavililerin bu kararının altında başka bir takımdan teklif gelme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

20 Tem 2022 - 16:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.