Trabzonspor'da transfere kontenjan engeli!

Trabzonspır'da Haji Wright kontenjana bağlı!

Transfer çalışmalarına devam Trabzonspor' da öncelik forvet bölgesineverildi.Bordo mavililer Antalyaspor' da başarılı bir performans gösteren Haji Wright' ı listesinealdı.Transferde şaha kalkan şampiyon Trabzonspor, çalışmalarını aralıksızsürdürüyor.Sağ bek Larsen, sol bek Eren Elmalı, ön libero Doğucan Haspolat ve son olarak Trezeguet' i renklerine bağlayan ve stoper Denswil ile de sözleşme uzatan Fırtına, transferde dur durakbilmiyor. Enis Destan' ın kiralanması ve Koita' nın satılması kararı sonrası hücum hattına bir takviye daha yapılması bekleniyor.

WRIGHT KONTENJANA BAĞLI

Bu doğrultuda isimleri gündemde olan Güven Yalçın ve Haji Wright ile ilgili süreç devamediyor.Geçen sezon Antalyaspor' da kiralık forma giyen ancak bonservisi Danimarka' nın SönderjyskE takımında olan Wright' ın transferinin önündeki en önemli engel takımın yabancı kontenjanının doluolması.Eğer yer açılırsa oyuncu için son hamleler yapılacak. 24 yaşındaki golcü, bir an önce sürecin tamamlanmasını beklediğini dile getirdi.

MENAJERİ KONUŞMUŞTU

Liberya asıllı ABD' li yıldızın transfer sürecini yöneten menajer Evren Şahin, Radyospor' a konuştu. Şahin," Haji Wright için kulübü SonderjyskE' ye Trabzonspor ve Hull City' den resmi teklifgeldi.Trabzonspor' un teklifi masada daha güçlü. Haji Wright' ın Trabzon' a daha yakın olduğunu düşünüyorum. Şu anda net rakamları paylaşmam, takdir edersiniz ki süreç devam ediyor" ifadesinikullandı.Forvet olmasına rağmen her iki kanatta da başarılı bir şekilde forma giyebilen Wright, Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı' nın formasını 2 kez terletti, 1 golattı.Milli takıma davet edildi Wright, Antalyaspor' da gösterdiği başarılı performansla ABD Milli Takımı' ndan da davet aldı.24 yaşındaki forvet, strain kez A Milli Takım çağrısı alırken Fas ve Uruguay ile oynadıkları maçlarda toplamda 79 dakika süre aldı, 1 gol attı. Wright tek golünü Fas karşısındabuldu.Danimarka kulübü SönderjyskE ile 2024' e kadar sözleşmesi bulunan1.93 boyundaki Amerikalı santrfor için iki resmi açıklamagelmişti.SonderjyskE Sportif Direktörü Esben Hansen, Danimarka basınına yaptığı açıklamada, Haji Wright' ın satışının yakın olduğunu ve bu takımın Türkiye' nin büyük bir kulübü olduğunu vurguladı. SonderjyskE' nin 2 milyon euro bonservisin yanı sıra sonraki olası satıştan yüzde 20 pay istediği belirlendi. Ancak daha sonra1.9 milyon euro' ya, satıştan payı da yüzde 15' e düştüğü ve işin bitmek üzere olduğu vurgulanmıştı.

05 Tem 2022 - 12:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Selim Ünal - Koitayla kontenjanı doldurusan olacağı bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 12:38