Trabzonspor'da Kaan Ayhan ve Wright geliyor

Trabzon transferde fırtına gibi esmeye devam edecek

Trabzonspor'da Kaan Ayhan ve Wright geliyor
Trabzonspor'da Kaan Ayhan ve Wright geliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor, Trezeguet’i kadrosuna katarak transferdeki kısa sessizliğini bomba bir isim ile bozarken, şimdi gözünü iki yıldıza dikti. Bordo-mavililer, stoper için yerli olarak hedefi olan Kaan Ayhan transferini bitirmeye çok yaklaşırken, oyuncunun birkaç gün içerisinde imza atması amaçlanıyor. Trabzonspor, Kaan Ayhan ile birlikte imzaya en yakın ismi ise Haji Wright. Geçen sezon Antalya’da müthiş bir performans gösteren Wright için Trabzon kulübü SönderjyskE ile anlaşmaya vardı.

Danimarka basını, SönderiyskE ile Trabzonspor’un Wright için 2.1 milyon euro karşılığında anlaştığını oyuncunun birkaç gün içerisinde sözleşme imzalayacağını duyurdu. Trabzonspor, bu hafta içerisinde Kaan Ayhan ve Haji Wright’in transferini resmen bitirip, iki oyuncuyu da Slovenya kampına dahil etmeyi amaçlıyor. Trabzonspor, Marlon ile birlikte Batra’dan birini de yabancı stoper olarak, sol beke de büyük ihtimalle Alioski’yi dahil edip transferde önemli hedefine ulaşmak amacında.

HAJİ-WRİGHT.jpg

04 Tem 2022 - 12:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ibo - trabzonsporun yabancı kontenjanının dolduğundan bu hbaerıyapanın haberiyyok herhalde sadece vrghati alabılır başkada yabancı alamıyo oda stopere kaanı alırsa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 12:18