Trabzonspor'da hedef 3'te 3!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda F. T. Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ligde 3'te 3 yapmayı hedefliyor. İki takım yarın oynayacakları maçla birlikte ise 53. kez karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'da hedef 3'te 3!
Haber albümü için resme tıklayın

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor karşısında kazanarak, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçı öncesi moral bulmak istiyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayasrslan'ın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak.

Süper Lig'in ilk 2 haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0, sahasında da Hatayspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı hedefliyor.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Ajax ile transfer görüşmeleri yapan Ahmetcan Kaplan kadroda yer almayacak.

Trabzonspor ile Antalyaspor, 53. randevuda

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 52 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 30-9 üstünlüğü bulunuyor. 13 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 95 gol atarken, kalesinde ise 53 gol gördü.

Antalya'da Trabzonspor önde

İki takım arasında Antalya'da oynanan 26 maçta ise Karadeniz ekibi 14 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet yaşadı. Bordo-mavililerin şampiyon olduğu sezonda ise deplasmanda rakibine 2-1 kaybederken, Trabzon'da ise şampiyonluğunu ilan ettiği maçta 2-2 berabere kalmıştı.

19 Ağu 2022 - 12:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

M.BİRİNCİ - 3 de 3 yapmamız çok güzel olur.Bunu yapacak güçümüzde var.Allah yardımcımız olsun.TS bu sene de şampiyon.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 12:37