Trabzonspor'da Hakan Arslan sürprizi!

Abdullah Avcı orta saha için tecrübeye yöneldi. Deneyimli hoca, yönetimden Sivassporlu Hakan Arslan’ı istedi.

Trabzonspor'da Hakan Arslan sürprizi!
Haber albümü için resme tıklayın

Abdullah Avcı orta saha için tecrübeye yöneldi. Deneyimli hoca, yönetimden Sivassporlu Hakan Arslan’ı istedi. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu için devreye giren idareciler Yiğidolar’ın kapısını çalacak.

Yine transferin en hareketli takımı olan Trabzonspor ’un gündemine sürpriz isimler girmeye devam ediyor. Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimden Sivasspor ’un deneyimli ismi Hakan Arslan’ın takıma kazandırılmasını istedi. Tecrübeli futbolcuya daha önce de ilgisi olan Avcı, geçen sezon başında da Hakan’ı kadrosunda görmek istemişti. Ancak o dönem kulüpler anlaşmaya varamamıştı. Oyuncu tarafı son derece sıcak. Hakan Arslan kariyerinin son döneminde Trabzonspor’da forma giymeyi fazlasıyla arzuluyor. Kulübüyle 2 yıl daha kontratı bulunan başarılı orta saha oyuncusuyla ilgili Trabzonspor ve Sivasspor arasında görüşme gerçekleşecek.

Bu kez uzak değil

Rıza Çalımbay her fırsatta, “Teklif gelen oyuncumuzun önünü kapamayız” diyor. Geniş rotasyonda Hakan gibi tecrübeli bir isme kadroda yer vermek isteyen Avcı ise transferin gerçekleşmesini bekliyor. Sivasspor, bonservis için düşünülenden daha yüksek bir rakam istemezse Hakan Arslan’ın bu kez Trabzonsporlu olması uzak ihtimal değil.

22 Haz 2022 - 13:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Baksoy - Gerçekten futbolcuların reklamını mı yapıyorsunuz. Şampiyonlar Liginde mücadele edecek takıma öneriniz bunlar mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 13:02