Trabzonspor'da beklenen KAP açıklaması geldi!

Transfer çalışmalarını sürdüren son şampiyon Trabzonspor , kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer, Aston Villa ile Trezeguet'in transfe...

Trabzonspor'da beklenen KAP açıklaması geldi!
Haber albümü için resme tıklayın

Transfer çalışmalarını sürdüren son şampiyon Trabzonspor , kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo-Mavililer, Aston Villa ile Trezeguet'in transfer için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa'nın profesyonel futbolcusu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

İstanbul'a gelmişti

Nwakaeme ile yollar ayrıldıktan sonra kanat bölgesine takviye yapması beklenen bordo-mavililer, anlaşma noktasına geldiği Trezeguet'yi transfer sürecini hızlandırmak için istanbul'a getirmişti.

04 Tem 2022 - 12:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.