Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı esecek!

Bordo-Mavililer en az 5 isimle yolları ayırmayı planlıyor.

Denswil’i takımda tutan Trabzonspor , sözleşmesi sona eren Nwakaeme ile yollarını ayırdı, kiralık sözleşmesi biten Puchacz Almanya’ya geri döndü. Yabancı olarak Larsen’i kadrosuna katan Fırtına’da, Trezeguet transferiyle sayı 17’ye çıkıyor.

Bordo-Mavililer, kadroda ciddi bir operasyon yapacak. Kiralıktan dönen Flavio ve Diabate kesin yolcu. Trondsen ile Koita’dan da kendilerine kulüp bulmaları istendi. Bu 4 ismin yanı sıra geçtiğimiz sezon çapraz bağ sakatlığı geçiren ve 1 yıl daha kontratı bulunan Gervinho’nun elden çıkartılması düşünülüyor.

Ancak yabancı oyuncuların garanti kontratlarının bulunması, yönetimin işini zorlaştırıyor. Bordo-Mavililer, en az hasarla bu isimlerle yolları ayırmayı hedefliyor.

03 Tem 2022 - 09:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Göndermek kolay - koita kasım paşada rüzgar gibi esmişti o yüzden aldınız.düzgün oynatmadınız yarın gittiği takımda canınızı açıtacak.pişman olacaksınız. bari kiralık gönderin oynasın bi görün sonra satarsanız satın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 09:37