Trabzonspor aradığı stoperi buldu! 2 adaydan biri gelecek

Trabzonspor'un sağ stoper arayışlarında artık sona gelindi. Bordo mavili ekip, Marc Bartra ve Jeison Murillo için bir kez daha harekete geçti.

Trabzonspor aradığı stoperi buldu! 2 adaydan biri gelecek
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor'un sağ stoper arayışlarında artık sona gelindi. Bordo mavili ekip, Marc Bartra ve Jeison Murillo için bir kez daha harekete geçti. Sağ stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, ismi daha önce de gündeme gelen Marc Bartra ve Jeison Murillo için bir kez daha harekete geçti.

Trabzonspor'da sağ stoper arayışları devam ederken, isimleri daha önce de gündeme gelen Marc Bartra ve Jeison Murillo için bir kez daha harekete geçildi. 31 yaşındaki Bartra için İspanyol ekibi Real Betis'e 3 milyon Euro önerildi. Sampdoria forması giyen 30 yaşındaki Jeison Murillo'yu ise kulübü, sözleşme uzatıp kiralamayı düşünüyor. Bordo-Mavililer bonservisi ile satın alma düşüncesinde...

10 Ağu 2022 - 14:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.