Trabzonspor'a Geri Dönmek İstiyor!

Trabzonspor sonrası serbest statüde bulunan Nwakaeme için yeni gelişme yaşandı.

Trabzonspor'a Geri Dönmek İstiyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonsporile sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alamayanNwakaemebirçok takımda görüşmesine rağmen istediği teklifi alamadı. Zeki Uzundurukan A Spor’da yaptığı açıklamada Nwakaeme’nin kararı nedeniyle pişman olduğunu belirtti.

Uzundurukan açıklamasında, ‘’Nwakaeme, Trabzonspor'a dönmek istiyor. Sözleşme uzatmadığı için pişman.’’ ifadelerine yer verdi. Nwakaeme daha önce Fenerbahçe, Galatasaray, Hull City, El İttihad ve Real Valladolid ile görüşme sağlamıştı.

12 Ağu 2022 - 10:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Son soz - Trabzonsporun verdiği değeri sen paraya değiştin ne oldi rengin soldi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 10:54