Süper Lig'in gol kralı kararını verdi!

Kasımpaşa'da gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Umut Bozok kariyerine Süper Lig'de devam edecek. Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgilendiği golcü futbolcu kararını verdi.

Transfer dönemi başında Trabzonspor'un takıma kazandırmak adına görüşmeler yaptığı Umut Bozok, senelik 2 milyon euro gibi yüksek bir bedel talep etmişti. Bordo-Mavili yönetim ise bu fiyatı yüksek bulunca transferde geri adım attı.

TEKLİFİ KABUL EDECEK

Süper Lig'i gol kralı olarak bitiren ve adı Galatasaray'la da anılan başarılı golcü, bu kez çark etti. Kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Umut'un Trabzonspor'un kendisine yaptığı 1 milyon euroluk teklifi kabul edeceği ifade edildi.

TRABZONSPOR MASAYA OTURACAK

Bunun üzerine Umut Bozok transferinde yeniden aktif duruma geçen Fırtına, kulübü Lorient'le masaya oturacak. Umut'la söz kesen yönetimin Lorient'i de olabilecek en uygun miktarla ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

17 Ağu 2022 - 11:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.