Süper Lig'de fixtür çekildi! İşte ilk maçlar

Süper Lig’de 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi… Yeni sezon 5, 6, 7 ve 8 Ağustos’ta başlayacak

Süper Lig’de 2022-2023 sezonu fikstürü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Çekilen fikstür sonrasında Trabzonspor ligin ilk haftasında İstanbulspor ile eşleşti. Trabzonspor, ligdeki ilk maçını İstanbulspor ile deplasmanda oynayacak. Spor Toto Süper Lig 5, 6, 7 ve 8 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve 28 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

Trabzonspor, ligdeki ilk derbi maçını 4. haftada Galatasaray ile Trabzon’da oynayacak. Trabzonspor, ligin 10. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda, 15. haftada ise Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek. 21 Kasım-18 Aralık 2022 tarihlerinde Katar'da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e 13 Kasım'da ara verilecek. Süper Lig’e Dünya Kupası için verilen ara haricinde bir devre arası verilmeyecek.

İşte 1. Hafta Maçları…

Antalyaspor - Galatasaray

Karagümrük - Alanyaspor

Beşiktaş - Kayserispor

Sivasspor - Gaziantep FK

Ankaragücü - Konyaspor

Başakşehir - Kasımpaşa

İstanbulspor - Trabzonspor

Fenerbahçe - Ümraniyespor

Giresunspor - Adana Demirspor

Hatayspor 'BAY' takım

05 Tem 2022 - 09:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.