Marc Bartra'da sona doğru!

Bordo-Mavililer, Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da çok istediği Marc Bartra ile son görüşmeleri yapıyor.

Marc Bartra'da sona doğru!
Haber albümü için resme tıklayın

Bardhi’nin ardından Bordo-Mavili kulüp İspanya’ya bir uçak daha gönderdi. Hedefteki isim: Marc Bartra... Real Betis forması giyen 31 yaşındaki yıldız stoperi bitirmeye hazırlanan Trabzonspor , son 1 haftadır ciddi uğraş veriyor. La Liga temsilcisiyle bonservis konusunda anlaşmaya varan Fırtına, Bartra’yla da uzlaşmıştı. Ancak oyuncunun menajeri dün ekstra bonuslar istedi. Trabzonspor’un görevlendirdiği yetkililer menajer kaynaklı pürüzü çözmeye çalışırken, kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Fırtına, kısa sürede Marc Bartra transferini bitirip, oyuncuyu Trabzon’a getirmeyi hedefliyor.

Hocanın favorisi

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği Bartra, hocanın yönetime verdiği listede en üst sıralardaydı. Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek üst seviye bir oyuncu almayı amaçlayan Karadeniz ekibi, Bartra konusunda şartları sonuna kadar zorluyor. Taraftarlar da müjdeli haberi bekliyor.

13 Ağu 2022 - 10:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.