Hikmet Karaman'dan flaşh açıklama!

Karaman, "Oyuncularımızın hepsini kutlamak lazım. 1-0 geriden gelip, ilk skoru da düşünecek olursak 2-0 geriden gelip tur atlamak büyük bir iş başardı...

Karaman, "Oyuncularımızın hepsini kutlamak lazım. 1-0 geriden gelip, ilk skoru da düşünecek olursak 2-0 geriden gelip tur atlamak büyük bir iş başardılar. Berna Hanıma da bir parantez açmak lazım. Geçtiğimiz sezon küme düşme hattından şimdi Türkiye Kupasında final oynuyoruz. Devre arasında müthiş oynadık dedik. Hep öne geçtik maçları kaybetti. Bugün tam tersi oldu. Real Madrid, City maçlarını örnek gösterdim.

Türkiye’de ilk defa bir Anadolu takımı Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı deplasmanda oynuyorsun, Galatasaray, Trabzonspor maçlarını oynuyorsun. Trabzonspor’u tebrik ediyoruz. İyi bir takım. Farklı bir yapısı olan bir takım. Ama biz oynadığımız maçlarda büyük tempo sarf ettik. Şuanda finale gelen bir atkım var. Yıllardır bu özlemi çeken bir kayseri var. Taraftara teşekkür etmek lazım. Yanımızda oldular. Düşündüklerimiz gerçekleşti." dedi.

10 May 2022 - 23:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Tatanga - Futbolcularina sözüm yok helal olsun amaaaaa sana ve taraftarlariniza cooooooook şeyler soyluyorum anlarsan eğer

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:18
01

Adil - hikmet karaman yönettiği her takımda trabzonspor ile bir husumet yaşıyor bu tesadüf mü yoksa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:18