Fırtına Munir El Haddadi'yi listeye yazdı!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'de 2 de 2 yaptı. Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Abdullah Avcı takıma yapılacak takviyeleri bekliyor. Son oynanan Hatayspor karşılaşmasında sakatlanan Visca'dan sonra yönetim transferde harekete geçti. Afrika basını bordo mavililerin Faslı yıldız Munir El Haddadi'yi listesine aldığını yazdı.

Fırtına Munir El Haddadi'yi listeye yazdı!
Haber albümü için resme tıklayın

Spor Toto Süper Lig'e iddialı giriş yapan Trabzonspor şampiyonluğu hedefliyor. Bordo mavililer İstanbulspor ve Hatayspor karşılaşmalarından kayıpsız ayrıldı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un hedefi 3 kulvarda yarışacak bir takım inşa etmek. Sezon başında Trabzonspor kadrosuna Trezeguet, Eren Elmalı, Stryger Larsen, Doğucan Haspolat gibi isimleri kadrosuna dahil etti.

Fırtına transferde son olarak Enis Bardhi ismini şehre getirdi.

Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor'u ağırlayan Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın 40. dakikasında kolundan sakatlanarak uzak kalan Visca ameliyat edildi. Visca'nın boşluğunu yıldız bir isimle güçlendirmek isteyen Trabzonspor yönetimi yoğun mesai harcıyor. Afrika basınına göre Trabzonspor, Sevilla forması giyen Munir El Haddadi ismini gündemine aldı.

26 yaşındaki Faslı oyuncu için Trabzonspor'un yanı sıra Alaves ve Getafe takımlarıda masada. Sevilla, Munir El Haddadi için 8 milyon euro istiyor. 25 yaşındaki Faslı forveti Sevilla Ocak 2019'da Barcelona'dan transfer etmişti. Geçtiğimiz sezon Sevilla'da 24 karşılaşmaya çıkan Faslı forvet 4 gol katkısı sağladı. Fas Milli Takımı oyuncusu olan El Haddadi 9 maçta 2 gol attı.

Barcelona alt yapısından çıkan Munir El Haddadi Barcelona, Alaves, Valencia ve Sevilla formaları giydi.

14 Ağu 2022 - 16:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.