Fiorentina Bakasetas’ın peşini bırakmıyor

İtalyan ekibi Yunan oyuncu Bakasetas’ın peşini bırakmıyor

Fiorentina Bakasetas’ın peşini bırakmıyor
Haber albümü için resme tıklayın

İtalyan ekibi Fiorentina, Bakasetas’a kafayı taktı…

Trabzonspor’da ligin ikinci yarısında beklentilerin altında kalmasına rağmen Yunanistan Milli Takımı ile son oynadığı maçlarda adeta şov yapan Bakasetas, İtalyan ekibinin markajında. İtalyan gazeteleri de dünkü sayılarında Fiorentina’nın Bakasetas’ı kadroya katmayı çok istediğini ve bu transfer içinde 8 millyon euroluk bir bütçe ayırdığını yazdı. Yunan oyuncu Bakasetas, Trabzonspor ile bu sezon 43 maça çıktı; 9 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Ayrıca Bakasetas Yunanistan Milli Takımı ile çıktığı son 4 maçta 3 gol atıp bir de asist yaptı.

20 Haz 2022 - 15:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Boğachan - 12 Milyon € veren düdüğü çalar 8 milyon çok az avuclarını yalarlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 15:36