Edin Visca'dan mesaj geldi: Bir süre çok sevdiğim futboldan uzak kalacağım

Trabzonspor'un Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşayan Edin Visca, gelen destek mesajlarına teşekkür etti.

Edin Visca'dan mesaj geldi: Bir süre çok sevdiğim futboldan uzak kalacağım
Edin Visca'dan mesaj geldi: Bir süre çok sevdiğim futboldan uzak kalacağım
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Lig'in 2'inci haftasında sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da buruk bir sevinç yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısında yaşadığı talihsiz pozisyon sonucu geçirdiği sakatlık sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca'nın şansızlığı taraflı tarafsız bütün futbolseverleri üzdü.

Trabzonsporlu taraftarlardan ve tüm sporseverlerden gelen desteğe teşekkür eden Visca, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla takıma da başarılar diledi.

Visca mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dün gece talihsiz bir sakatlık yaşadım. Bir süre çok sevdiğim futboldan uzak kalacağım. Bana destek mesajlarını ve dualarını gönderen taraftarlarımıza ve tüm sporseverlere teşekkür ederim. Mesajlarınız bana çok moral verdi. Takım arkadaşlarımıza ligde ve Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda başarılar diliyorum. Sevgili taraftarlarımıza Şampiyonlar Ligi grupları için takımımıza sonuna dek destek vereceğine yürekten inanıyorum.”

13 Ağu 2022 - 15:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.