Edgar Trabzonspor'dan haber bekliyor

Geçtiğimiz Aralık ayında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve sözleşmesi feshedilen Edgar Ie, yeni sezon öncesi Trabzonspor’dan haber bekliyor.

Edgar Trabzonspor'dan haber bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon yakaladığı şampiyonlukta sezon başı performansıyla önemli katkı veren Edgar Ie ile yaşadığı talihsiz çapraz bağ sakatlığı sonrası sezonu kapatmış ve karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştı. Bu sürenin ardından çapraz bağ ameliyatı olan ve henüz tam olarak sahalara dönemeyen Edgar Ie'nin ilk raporunda sakatlığında olumlu yönde iyileşmeler olduğu belirtildi. Ancak Şampiyonlar Ligi maçları ve 5 Ağustos tarihinde başlayacak olan lig nedeniyle daha hazır bir oyuncu arayışı içerisinde olan bordo- mavililerin Egdar IE'nin menajerine, haber gönderdiği bildirildi. Yönetimin "Eylül ayındaki sağlık raporlarına göre ve o dönemki yabancı kontenjanımızdaki boşluğa göre yeniden görüşebiliriz" dediği öğrenildi.

Oyuncunun menajerinin ise bu süre zarfında Edgar'a kulüp bakacağı ancak Trabzonspor'a da yeni bir sağlık raporu gönderileceği ifade edildi. Bordo-Mavili taraftarlar da Portekizli stoper ile ilgili gelişmeleri büyük bir merak içerisinde bekliyor.

06 Tem 2022 - 10:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Baksoy - Tuttunuz bir Kaan Ayhan adamın kapasitesi neki para verip alamıyorsun? 2-3 ay elimizdekilerle idare edelim Allahın izniyle Edgar dönerse işlem tamam demektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 10:00