Avcı’nın gönlünde yatan aslan…

Sassuolo 5 milyon euroda diretiyor, Trabzonspor Milli yıldız için şartları zorlamak istiyor

Avcı’nın gönlünde yatan aslan…
Haber albümü için resme tıklayın

Yeni sezon öncesinde Denswil ile nikah tazeleyen, Eren Elmalı, Larsen ve Doğucan’ı da renklerine bağlayan Trabzonspor’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Savunmada Hugo’nun yanına partner arayışlarını sürdüren bordo-mavililer, geçen sezon da ilgilendiği Kaan Ayhan için adeta pusuya yatmış durumda. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da yeni sezon kadrosunda görmek istediği Kaan Ayhan için bordo-mavililerin şartları zorlaya kararlı olduğu belirtildi.

Milli futbolcu Kaan Ayhan’ın formasını giydiği Sassuolo'nun Sportif Direktörü Giovanni Rossi de Kaan Ayhan için Türkiye’den teklifler aldıklarını söyledi ancak takım ismi vermekten kaçındı. Rossi, Türkiye’den gelen teklifleri değerlendirdiklerini belirtirken, “Kaan konusunda hem kulübün beklentilerini hem de oyuncunun isteklerini göz önüne alarak bir yol çizeceğiz” dedi. Piyasa değeri 5 milyon euro olan 27 yaşındaki savunma oyuncusunun kulübü ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor kurmayları, bonservis bedeli için 5 milyon euroda direten Sassuolo ile pazarlıklarını sürdürürken, Alman ekibi Schalke 04 de Milli oyuncunun peşinde. Türkiye’den Galatasaray’ın da talip olduğu Kaan konusunda önümüzdeki günlerin hareketli geçmesi bekleniyor. Kaan Ayhan, Schalke 04 alt yapısında futbola başlamış ve ilk kez Bundesliga'ya bu formayla sahaya çıkmıştı.

22 Haz 2022 - 09:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.