Ahmet Ağaoğlu'ndan Transfer Açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Transfer Açıklaması!
Haber albümü için resme tıklayın

Ağaoğlu, "Teknik direktörümüz ve teknik heyetimizle sürekli temastayız. Çok önceden belirlenen listeler, görüşülen isimler söz konusu. Ama 'Sezon bitti, hadi kimi alacağız' diye bir durum yok. Hocamızın oynatmak istediği oyuna uygun olarak belirlenen isimler üzerinden yürüyoruz" diye konuştu.

'KALİTE ARTTIKÇA MALİYET ARTIYOR'

Ağaoğlu ayrıca "İsimler üzerinden gitmek benim tarzım değil. Ancak hocamızın istediği mevkiler yönünde çalışmalar sadece bugün değil her zaman yürütülüyor. Transfer konusunda oyuncunun kalitesi kadar maliyeti de önemli. Tabii kalite arttıkça maliyet de artıyor. Şartları bize uyan her ismi transfer edebiliriz" dedi.

24 Haz 2022 - 13:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.