Abdullah Avcı maç sonrasında konuştu

Trabzonspor teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu. Avcı, “Şiddetli baskı tribünler bunları bekliyorduk. Teknik olarak 6-7 tan...

Trabzonspor teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Avcı, “Şiddetli baskı tribünler bunları bekliyorduk. Teknik olarak 6-7 tane kaybettiğimiz toplarda iştahları arttı. İlk yarı 1-0 bitti. İkinci yarı 1-1 oldu. 2-1 yaptık. Penaltı oldu bakmadım. Çok bilmiyorum. Zaman zaman iyi oynadık. Ama onları iştahı çok fazlaydı. Kayserispor tebrik ediyorum. Biz şampiyon takımız. Hatay’a gittik saygı gördük. Teşekkür ettiler. Bu ülkenin takımıyız. Emniyet kontrol etmiyor mu? acaba. Kafamıza her şeyi yedik. Ben bu oyunun dışına çıkmadım. Hiçbir zamanda çıkmayacağım. Kayserispor’u tebrik ediyorum ama geçler örnek olacak. Sporu geliştirecek hiçbir şey yok. Ben ligi domine etmiş şampiyon olmuş saygı bekleyen bir atkımım. Ben çok üzüldüm. Kupalar kazanılır ama açılan yaralar zor kapanır. Finalde başarılar Kayserispor’a biz şampiyon takımız. Sonraki maçımıza oynayıp tatile çıkacağız” dedi.

10 May 2022 - 23:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

G.T - Neye üzüldün?Kayseri ile oynadığın 4 maçta da aslanı kediye boğdurduğuna mı?Dua et elinde usta oyuncular vardı,takımı kayseriye böğürürdün,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:25
03

G.T - Neye üzüldün?Kayseri ile oynadığın 4 maçta da aslanı kediye boğdurduğuna mı?Dua et elinde usta oyuncular vardı,takımı Kayseri'ye ezdirdin.Dua et elindeki usta oyuncular seni kurtardı.İnsan 4 maçtan birini dönüp izlese 2'si böyle olmazdı.Rakibi okuma ve önlem alma becerik sıfır.Seneye özellikle avrupada bununla devam edilecekse yanına mutlaka rakibi okuyan bir hoca mutlaka alınmalıdır.Bununla başka başarı beklenmesin.H.Karaman'ın madarası oldu.Yazık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:25
02

Musa Kazım - Sayın hocam çok ûzülen varsa milyonlarca taraftarlar şampiyon takıma hiç yakışmadı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:25
01

Turan - En az 10 maçtır takım top oynamıyor.Bunun sorumlusu sensin.Takımı top oynaamıyorsun.Yönetim teşekkür ederek,paranı ödesin ve ayrıl.Seninle seneyi düşünemiyorum.Daha büyük hüsranlar yaşayacağa benziyor.Usta oyuncular senin yetersizliğini kapattı.Artık şapka düştü kel göründü.Trabzonspor'a oyun oynaamıyorsun.Yetersizsin.Dün akşam da gördük.4.kez mahalle takımı ve topçuların 90 dakika ezildi.Utanmalısın.4.Kayseri maçı 4 ündeyse sahada takımı böğürürdün.3.ünü usta oyuncular sayesinde kazandın.Senden bundan başka başarı beklemek hayaldir.Hele Avrupa tam bir hüsran olur.Bunu yazın bir köşeye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Mayıs 23:25