Abdullah Avcı'dan Özel Tebrik Aldı

Trabzonspor'da forma giymek için yoğun çaba gösteren Kouassi çok hırslı

Abdullah Avcı'dan Özel Tebrik Aldı
Abdullah Avcı'dan Özel Tebrik Aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Sezon başı kamp döneminin en iyisi olarak göze çarpan Evrard Kouassi, İstanbulspor maçına 79. dakikada Edin Visca'nın yerine dahil oldu. Fildişi Sahilli yıldız girdikten sonra oyuna ciddi manada hareket geldi. İdmanların en çalışkan isimlerinin başında gelen 27 yaşındaki futbolcu yeteneklerine çalışkanlığını da ekleyince 11'i zorlamaya başladı. Abdullah Avcı onu bazı maçlarda Trezeguet veya Visca'nın yerine 11'de düşünüyor. Avcı maç sonu Kouassi'yi özel olarak tebrik etti.

07 Ağu 2022 - 12:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

M.BİRİNCİ - Geçen yılın son maçları dahil şu ana kadar Visca çok etkisiz kalıyor.Forma artık Kuasiye verilmeli,Visca da kendisini toparlamalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ağustos 12:24