Abdülkadir Ömür'de Flaş gelişme!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Teknik direktörlüğe Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'u getiren Marsilya, Abdülkadir Ömür için yeniden devreye girdi. Hırvat hocanın 23 yaşındaki orta sahayı yakından takip ettiği ve kadrosunda görmeyi çok istediği belirtiliyor.

TRABZONSPOR TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Trabzonspor'un 12 milyon euroluk teklife (210 milyon TL) sıcak baktığı öğrenilirken, teklifin resmiyete dökülmesi durumunda imzaların atılması bekleniyor. Öyle ki Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir için geçmişte gelen 23 milyon euroluk teklifi kabul etmediği için pişman olduğunu açıklamıştı.

AĞAOĞLU'NUN ABDÜLKADİR ÖMÜR PİŞMANLIĞI

Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Abdülkadir Ömür ile alakalı bir teklif gelmişti, reddettiğim için pişmanım. Yusuf Yazıcı'yı sattıktan 3 gün sonra Manchester City'den Abdülkadir'e 23 Milyon euroluk bir teklif geldi.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Abdülkadir Ömür'ün menajeri Necdet Ergezen, geçtiğimiz hafta Akşam'a yaptığı açıklamada, "Abdülkadir 18 yaşından beri Avrupa takımları tarafından takip edilen bir oyuncu. Fransa'dan, İspanya'dan, Almanya'dan ilgi var. 2 yıldır yurt dışıyla ilgili sıcağız. Abdülkadir de yurt dışında kariyerine devam etmek istiyor. %100 hedef yurtdışı." ifadelerini kullanmıştı.

(Fotomaç)

06 Tem 2022 - 13:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.