Trabzonspor’da devre arası yapılan takviyeler ve sakat oyuncuların yavaş yavaş takıma dönmesiyle kadro derinliğini arttırırken rekabeti de üst seviyeye çıkardı. Kalesi emin ellerde olan bordo-mavililerde sağ bekte tecrübeli Peres'in yanı sıra Dorukhan ve Serkan Asan da görev alabilecek isimler arasında. Savunmada Hugo, Denswill, Hüseyin, Ahmetcan ve Taha forma rekabetinde.
Trabzonspor’da sol bekte ise Puchacz, Trondsen ve İsmail Köybaşı yer alıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı orta sahada zaman zaman Dorukhan'ı da kullanırken, Hamsik, Siopis, Berat, Bakasetas, Yunus Mallı, Abdulkadir Ömür, Murat Cem Akpınar, Kerem Şen de bu bölgedeki oyuncular.
Trabzonspor’un hücum hattında ise rekabet tavan yapmış durumda. Sağ kanatta Edin Visca ve Yusuf Erdoğan, sol kanatta Nwakaeme ile Kouassi forma için mücadele verecek. Forvet hattında Cornelius, Djaniny, Koita, Enis Destan ve Batuhan Kör, Trabzonspor'un gol yollarındaki ayakları olacak.