Trabzon’da yürüyüş yapmak isteyen grup ile polisler karşı karşıya geldi

Trabzon Emek Ve Demokrasi Platformu tarafından Uzun Sokak’ta eylem yapıldı. Yürüyüşte çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşün sessiz gerçekleştirilmesini isteyen güvenlik güçleriyle taraflar karşı karşıya geldi.

Trabzon’da yürüyüş yapmak isteyen grup ile polisler karşı karşıya geldi
Trabzon’da yürüyüş yapmak isteyen grup ile polisler karşı karşıya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon Emek Ve Demokrasi Platformu tarafından Uzun Sokak’ta eylemyapıldı. Yürüyüşte çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşün sessiz gerçekleştirilmesini isteyen güvenlik güçleriyle taraflar karşı karşıya geldi.

Emek Ve Demokrasi Platformu tarafından yapılan eyleme KESK Başkanı Engin Nur, CHP eski İl Başkanı Güzide Önsel Uzun ve çok sayıda kişi katıldı.

Grubun önünde polisler kortej oluşturdu. Tencere tava çalınmasına izin vermeyen Emniyet mensupları slogan atılmasına da müsaade etmedi. Yürüyüş esnasında tencere tava çalan gruba polis müdahale etmesiyle CHP eski İl Başkanı Uzun, Engin Nur ile emniyet mensubu arasında arbede yaşandı. Kısa süreli arbedenin ardından sakinleştirilen taraflara tekrar yürüyüşe başladı.

Bu kez ‘zamlara hayır’ sloganları atan gruba emniyet güçleri tekrar müdahalede bulundu. Uzun Sokak’ta yapılan yürüyüşe birkaç kez müdahale eden emniyet güçleri slogan atılmaması karşılığında Meydan Parkı’na kadar izin verebileceklerini söyledi.

Kesintilere uğrayan yürüyüş Meydan Parkı’nda nihayete erdi. Meydan Parkı’na sessiz giriş yapan grup ‘hükümet istifa’ ‘zamlar nereye kadar’ sloganları atmaya başladı. Burada yapılan basın açıklamasıyla eylem son buldu. Bu sırada Meydan Parkı giriş çıkışlarında polisler güvenlik önlemi aldı.

Rabia Mollaoğlu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

volkan - doğru haber yapın karşı karşıya gelen yok.bırakın yalakalığı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 18:50
02

selami - rusyaya veya çine gidin orda zam yok ikiyuz dolara çalışırsınız orda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 18:50
01

HALİL İBRAHİM KESKİN - trabzonu karıştırmak isteyen sol anarşistleri ve onların arkasında duranları rabbim kahhar ismiyle kahruperişan eylesin. trabzonun dokusunu bozmaya çalışanlara rabbim fırsat vermesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Kasım 18:50