Zorluoğlu 10 yıllık hayalini açıkladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu akredite ettiği basın mensuplarıyla kendi ürettiği iki projesi ve eski Başkan O. Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde projelendirilen Kadınlar Pazarı inşaatını gezdi.

Zorluoğlu 10 yıllık hayalini açıkladı
Zorluoğlu 10 yıllık hayalini açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu akredite ettiği basın mensuplarıyla kendi ürettiği iki projesi ve eski Başkan O. Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde projelendirilen Kadınlar Pazarı inşaatını gezdi. Değirmendere Vadisine kurduğu otogarda vadiyi koruma açıklamaları yapan Başkan Zorluoğlu, gazetecilere fotoğraflar üzerinden açıklamalar yaptı. Zorluoğlu vadiden 1700 dükkanı taşıyacağını ileri sürerek 10 yıllık hayal çizdi.

İNŞAATI DEĞİL FOTOĞRAFI GÖSTERDİ

Zorluoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Fotoğraflardaki gibi olmazsa para vermeyeceğiz. Biz öyle çalışıyoruz, projelerimizin görselleri nasıl ise aynı oranda gerçekleşmesini şart koşuyoruz. Kahramanmaraş Caddesi’nde bu şekilde yaptık, Terminalde bu şekilde yapıyoruz. Özellikle Değirmendere’nin çok önemli olduğunun bilincindeyim, dediğim gibi burada dönüşümü başlatıp gelecekte bir 10 yıllık süreçte Türkiye’de benzeri olmayan Avrupa’da gördüğümüz nehirlerinden faydalanan şehirler arasında Trabzon’da yer alacaktır.

ÖNCE DÜKKAN YAPTI, ŞİMDİ YIKACAĞIM DEDİ

“Avrupa ülkelerinde olduğu gibi bu nehrin gerekiyorsa rehabilite edip etrafını dönüştürüp 29 hektarılık sanayi alanının yani bu alanda 1700 dükkanı taşıyıp Değirmendere bölgesini muhteşem bir görüntüye kavuşturmayı hayal ediyorum. Ben hayalime bir noktadan başladım, Terminal binası ve çevresi bu işin bu dönüşümün başlangıcıdır. Değirmendere’deki dönüşüm terminal sonrası hızlıca devam edecektir.”

Başkan Zorluoğlu daha sonra gazetecilere Ganita projesiyle birlikte özel sektör tarafından yaptırılan Kadın Yaşam Merkezi ve eski Başkan O. Fevzi Gümrükçüoğlu projelerinden Kadınlar Pazarı inşaatlarını gezdirdi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Herşey Güzel olacak. - ordu şehirne gitsin baksın nasıl dere kenarlarını güzelleştirmişler..orduyu güzelleştiren eski belediye başkanı seyit torundan biraz akıl alsınlar hayal kurmakla bu işler olmuyor icraat lazım icraat.hayalı boş verin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 10:25