VAKFIKEBİR'DE, TDV GÖNÜLLÜLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nde görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vakfıkebir Şubesi gönüllüleri  yardıma muhtaç 6 aileyi sevindirdi.

VAKFIKEBİR'DE, TDV GÖNÜLLÜLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK
VAKFIKEBİR'DE, TDV GÖNÜLLÜLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK
Haber albümü için resme tıklayın

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nde görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vakfıkebir Şubesi gönüllüleri yardıma muhtaç 6 aileyi sevindirdi. Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda görevli Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vakfıkebir Şubesi gönüllüsü Kur'an kursu öğreticileri Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş, özverili çalışmaları ve gönüllü bağışçıların destekleriyle temin edip hazırladıkları bohçalarla yardıma muhtaç aileleri sevindirdiler. Yeni doğum yapmış ve yardıma muhtaç üç annenin bebekleri için birer bebek bohçası ile evlenecek olan üç genç kız için de birer çeyiz bohçası hazırlayan vakıf gönüllüleri, 6 aileyi ziyaret ederek yardımları ulaştırdılar.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, yapılan çalışma ve yardımlarla ilgili; "Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vakfıkebir Şubesi gönüllüsü arkadaşlarımız, yardıma muhtaç aile ve vatandaşlarımızın sıkıntılarına bir nebze merhem olabilmek için seferberlik anlayışıyla gayret gösteriyorlar. Özverili çalışmalarla gönüllere dokunan ve hayırseverler ile muhtaç aileler arasında gönül köprüleri oluşturan vakıf gönüllüsü personelimiz Gülsüm Birinci ve Fatma Gümüş'ü tebrik ediyorum. Gönüllü bağışçılarımıza ve duyarlı hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muhtaç ailelerimize de dua ediyorum." dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.