Vakfıkebir'de 81 İl Müdürlerinin Katıldığı Çalıştay Tamamlandı

Türkiye genelinde 81 İl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü’nün katılımı ile düzenlenen “Kurumsallaşma Süreçleri Çalıştayı” birinci etabı sona erdi.

Vakfıkebir'de 81 İl Müdürlerinin Katıldığı Çalıştay Tamamlandı
Vakfıkebir'de 81 İl Müdürlerinin Katıldığı Çalıştay Tamamlandı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye genelinde 81 İl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü’nün katılımı ile düzenlenen “Kurumsallaşma Süreçleri Çalıştayı” birinci etabı sona erdi.

“Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlükleri Kurumsallaşma Süreçleri Çalıştayı” Vakfıkebir Uygulama Oteli konferans salonunda tamamlandı. Verimli geçen çalıştaya Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü H. Burak Fettahoğlu, Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Karadana, Vakfıkebir Milli İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Altın, MTAL Müdürü Mehmet Kahveci ve 81 İlden gelen Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürleri katıldı.

“Trabzon’da ölçe ve değerlendirme adına güzel şeyler yapacağız”

Çalıştayın kapanması nedeniyle düzenlenen kapanış töreninde bir konuşan Ölçe ve Değerlendirme Merkezlerinin nasıl kurulduğunu anlatan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, çalıştayımızın açılışına katılmayı çok arzu etmiştim. Daha önce planlanan ve bakanlıkta yapılan bir toplantı nedeniyle katılamadım ancak bu gün aranızdayım. Ölçe ve değerlendirme merkezleri bizim için çok önemli. Ölçe ve değerlendirme merkezlerinin ilk günden bu günlere her zaman iyileştirilme noktasında ciddi adımlar attık. Bir meslektaşınız olarak Trabzon’da ölçe ve değerlendirme adına güzel şeyler yapacağız. Sizlerin Trabzon’a gelmişken rahat etmeniz için ve memnuniyetle buradan ayrılmanız için gayret gösterdik. Trabzon gerçekten çok zengin bir şehir, tereyağı, peyniri ve futbol anlamında şampiyon olan takımıyla, yaylalarıyla ormanları, tarihi ve turistik yerleriyle oldukça zengin bir şehir. Bir hafta boyunca sizleri ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti bilmenizi istiyorum. Bundan sonrada Trabzon’da seminerler yapmayı planlıyoruz. Sizlerinde memleketlerinize döndüğünüzde Trabzon’un güzelliklerini bütün meslektaşlarımıza paylaşmaya davet ediyorum. Belediye başkanımıza verdiği destekler için ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

“Vakfıkebir’de bulunmaktan dolayı memnun olduk”

Çalıştayda gerekli istişarelerde bulunulduğunun altını çizen Ölçe ve Değerlendirme Merkezi Sınav Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Karadana, burada “ölçme ve değerlendirme merkezleri kurumsallaşma süreçleri çalıştayını gerçekleştirdik. Çalıştaya 81 il merkezinden gelen ölçme ve değerlendirme merkezi müdürleri katıldı. Çalıştayda gerekli istişarelerde bulunuldu. Çalıştayımız gayet verimli geçti. Bizler Vakfıkebir’de bulunmaktan dolayı memnun olduk. Buradaki bütün yöneticilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Kayseri Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Azat Erçin, burası beklentilerimizin çok çok üzerine çıktı. Daha önce Uzun Göle gelmiştim ve şehri gezme fırsatımız olmamıştı ama bu çalıştayda gezme fırsatımız oldu. Çok beğendik. Herkesi çok misafirperver gördüm. Çok mutlu oldum ve bir kez daha gelmeyi düşünüyorum dedi.

“İyi ki varsınız, şampiyon Trabzonspor”

Amasya Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Beytullah Kaya, ilk defa Trabzon’a geliyorum. Mutlu geldim fakat ayaklarım şu an geri gitmiyor. Böyle bir imkân bizlere sunuldu. 81 ile örnek bir tesis kurum teşkil edilmiş burada. Başta Trabzon İl Mili Eğitim Müdürümüze, kurum müdürümüz Sayın Mehmet Kahveci Beye huzurlarınızda sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Burada müthiş derecede bir aile ortamı hazırlanmış, zerre kadar olumsuz bir şey yok. İyi ki varsınız, şampiyon Trabzonspor dedi. Ankara Ölçme ve Değerlendirtme Merkezi Müdürü Emine Aydın, gayet güzel bir çalıştay oldu. Her şeyden memnun kaldık. En güzeli ise otelin temizliğiydi, yemekleriydi, ilgileriydi. Ve çalıştayımız çok güzeldi. İstanbul Ölçme ve Değerlendirtme Merkezi Müdürü Savaş Doğan, beklediğimden çok daha iyiydi. Uygulama otelimizi çok donanımlı beklemiyordum. Çok güzel ağırlandık. Ortam çok güzeldi. Çalıştayımız çok verimli, güzel ve keyifli geçti. Herkese teşekkür ediyoruz dedi.

“İlk kez bir çalıştaydan giderken kendimi hüzünlü hissediyorum”

Gülden Çayak Çanakkale Ölçme ve Değerlendirtme Merkezi Müdürü, geçen yılda gelmiştim. Personelin güler yüzlü, samimi tavırları ile kendimizi kendi evimizde zannettik. Çok keyif aldık. İlk kez bir çalıştaydan giderken kendimi hüzünlü hissediyorum. Özellikle kurum müdürümüz Mehmet Beye teşekkür ediyorum dedi.

“Vakfıkebir’deki tüm dostlarıma ve yöneticilere teşekkür ediyorum”

On yıl büyük bir aşkla şevkle ve keyifle görev yaptığım kadim bir ilçeme bu sefer çalıştay için geldiğini ifade eden Erzincan Ölçme ve Değerlendirtme Merkezi Müdürü Burak Özgül. 81 ilden gelen mevkitaşlarımla beraber çok güzel bir beş gün geçirdik. Ev sahipliğinden dolayı kademliliğini, kadirliğini ve hatırşinaslığını bildiğim Vakfıkebir’deki tüm dostlarıma ve yöneticilere teşekkür ediyorum.

Tekirdağ müdürü Betül Kabasakal ve Zonguldak Ölçme ve Değerlendirme Müdürü Funda Özbay, Her şey gayet güzel çok mükemmeldi memnun kaldık. İlgiden alakadan memnunuz ayrıca herkese teşekkür ediyoruz dediler.

“Biz boz bir yerden yeşilliklerin ortasına geldik”

Sevgi Oğuz Aksaray Ölçme ve Değerlendirme Müdürü, benim için çok farklı oldu. Biz boz bir yerden yeşilliklerin ortasına geldik. Kurum idarecilerimiz, personelimiz çok ilgiliydiler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yerel halkla bir şekilde karşılaşmamız oldu memnunuz. Bizler mutlu ayrılıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum.

“Çalıştaya ev sahipliği yapmaktan son derce mutluyuz”

Çalıştayı değerlendiren Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kahveci, bakanlığımızın Ölçme ve Değerlendirme Merkezinin düzenlemiş olduğu çalıştaya ev sahipliği yapmaktan son derce mutluyum. 81 ilden gelen öğretmenlerimizi, müdürlerimizi, daire başkanlarımızı Vakfıkebir’imizde ağırlamaktan gurur duyuyorum. Ben ve personelim elimizden geleni yapmaya çalıştık ki önceliğimiz Vakfıkebir’in ve Trabzon’un en güzel şekilde tanıtımını yapmak bununda elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık, inşallah memnun kalmışlardır dedi.

Kapanış töreni dolayısıyla Başkan Balta ve Uygulama Oteli müdürü kahveci katılımcılara Vakfıkebir’e özel hediyeler takdim ettiler.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.