Trabzon Vakfıkebir'de patos isyanı!

Millet ittifakı olarak 6. Masa Vakfıkebir'de sorun haline gelen Fındık Patoscuları için bir araya geldi.

Trabzon Vakfıkebir'de patos isyanı!
Trabzon Vakfıkebir'de patos isyanı!
Haber albümü için resme tıklayın

Millet ittifakı olarak 6. Masa Vakfıkebir'de sorun haline gelenFındıkPatoscuları için bir araya geldi. CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Saadet Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Birol Yavuz, İYİ Parti Vakfıkebir Başkan Yardımcısı Erdinç Kayhan, DEVA Partisi Vakfıkebir Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Eyüboğlu ve SP İlçe Yöneticisi Şenol Erenay, Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ı makamında ziyaret ederek dışarıdan gelen patozculara ortak bir alan gösterilmesi ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için resmi başvuruda bulundular. Ayrıca Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç’ı da ziyaret ederek bu konuda gereken girişimlerde bulunmasını istediler.

''GEÇTİĞİMİZ YIL BÜYÜKLİMANDA PATOS SORUNU YAŞADIK''

Altılı masanın temsilcileri ziyaretlerin ardından yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; “Fındık sezonu başlıyor. Fındık üreticisinin çilesi çok. Açıklanan fındık fiyatı ile yaşanan hayal kırıklığı bir yana fındıklar toplanacak, harmanlanacak, ayıklanacak, kurutulacak, çuvallanacak. Havanın bu mevsimdeki değişkenliğini de hesaba katarsak her aşaması zorlu bir yarış. En zor kısmı da patozlaması. İlçemizde yeterli sayıda patoz bulunmaması, diğer il ve ilçelerden gelen patozculara da kötü davranılması nedeniyle gelmemeleri sonucu geçtiğimiz yıl vatandaşlarımız patoz bulamadı, büyük bir mağduriyet yaşadı. Bu konuda Vakfıkebir Kaymakamımızı ve Ziraat Odası Başkanımızı ziyaret ederek gerekli önlemlerin alınması için başvuruda bulunduk” denildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.