TRABZON VAKFIKEBİR'DE KARADAĞ YOLU STARDI VERİLDİ

Vakfıkebir Karadağ yaylası dernek Başkanı AbdulKadir Haliloğlu Karadağ yolu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TRABZON VAKFIKEBİR'DE KARADAĞ YOLU STARDI VERİLDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Vakfıkebir Karadağ yaylası dernek Başkanı AbdulKadir Haliloğlu Karadağ yolu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Trabzon Vakfıkebir Karadağ yaylası Dernek Başkanı Haliloğlu konuşmasında Karadağ yolunun yapılması konusunda bir takım açıklamalara yer verdi.

VAKFIKEBİR_1.jpg

Abdul Kadir Haliloğlu şu ifadeleri kullandı."Belediye başkanımız Muhammet Balta,AKP ilçe başkanı Ahmet Uzun ve beraberinde Orman bölge müdürümüz,bölge müdür yardımcımız,işletme müdürümüz,Vakfıkebir orman Şefimiz Karadağa yaylamıza geldiler. Yol ve piknik alanlarında gerekli incelemeleri yaptılar.Ne gerekiyorsa yapılacağını belirttiler.Karadağ turizm derneği ve yaylamız sakinleri olarak kendilerine çok teşekkürler ediyoruz."ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

karadenizli - gezmeyemi geldiler, yol yapmayamı ? yoldan hiç bahseden yok. yalı mahalleden yukarı karadağ yaylasına bir kere giden birdaha ebedi gitmez. yol toprak, çamur ve taşlıklarla dolu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 17:00